ליצור את חדר הרחצה ופריטי ריהוט בבית האח הגדול.
עונה 2014 קיבלה מבית בוריסטון מטבח מעוד מיוחד המשלב שני איים SIDE BY SIDE שנתנו לדיירים לנוע חופשי מסביב לכל הפונקציות במטבח. שני איים כמו שני חתיכות ג'לי נפלו להם בחלל המטבח של בית האח הגדול.
המעצב בחר להשתמש בצבעים פסטלים עדינים וביחד עטפנו את כל הארונות בקוריאן. משטחי עבודה בגוון לבן חם המשלב כיורי קוריאן אינטגרלים, הכל קו מתמשך וללא חיבורים נראים, חזיתות ומגירות גם כן מקוריאן. איי אחד גוון לימון ואיי שני גוון מנטה. אזור מורכב נוסף בבית האח היה בניית קליפה חיצונית של חדר של האח הגדול שגובהו כ 8 מטרים.
כל קליפה בנויה משכבות שכבות כאילו הן מתפרקות בחלל, וכל שיכבה קיבלה עטיפת קוריאן משלה. פרויקט מורכב זה לא יכולנו לייצר שוב ללא גישה מוחלטת לטכנולוגיה ממוחשבת שישנה במפעלי בוריסטון. במטבח כל כיפןף נעשה באופן מדוייק ע"י בניית תבניות וכיפוף בחום, כל מגירה תוכננה כך שלא תפריע לשכנה שלה, המטבח הזה לא רק יפה הוא גם מאוד פונקציאונלי שכל חלל מגורים לא היה מתבייש בו.
בקליפה של חדר האח חוץ מטכנולוגית כיפוף, שילבנו טכנולוגית סובלימציה בקוריאן, מאין הדפסה על המשטח, ממש כמו קעקוע עם תרצו. גוונים מאוד מדוייקים אשר נתפסים על גבי משטח ושומרים על צבעם לאורך שנים.
פרויקט מטבח הקוריאן בבית האח הגדול מהווה דוגמה מצוינת לרמה הגבוהה ולמקצועיות שחברת בוריסטון מציגה בכל עבודה. השילוב הייחודי וההרמוני של הקוריאן עם אלמנטים נוספים בחלל מעיד על גמישות עיצובית ויצירתיות בלתי מוגבלת. זוכים לחוויה אסתטית ותחושתית יוקרתית ביותר.
אנו מזמינים אתכם להתרשם מאיכות הביצוע הגבוהה של הפרויקט ולפנות אלינו לייעוץ אישי.
צלם: עמית גרון
מעצב: מיכאל ששון