חלל האוכל בנוי משני אזורים, אזור שולחנות ואזור מערכי הגשה. החלק שלנו היה באזור של מערכי הגשה. אזור זה בנוי מאיים "פגודות" ודלפקים ארוכים, חלקם חמים אשר מספקים מזון חם וחלקם קרים עבור מזון קר. משטחי קוריאן נבחרו כחלק מחפה של כל המרכה הגשה זוויות וצורות שונות.
מכיוון שמדובר זוויות מסובכות במרחב, השתמשנו הרבה טכניקות ומודלים ממוחשבים כאשר נתנו לנו אפשרות לפרק את המשטחים לפאות פאות, כל אחד עם זווית חיבור שונה ומתאימה לחלק הבא. כך יצרנו המון חלקים בתנאי המפעל על ידי מכונת CNC ממוחשבת, וחיברנו כמו "לגו" בשטח.
בפועל שולבו אלמנטים כמו נישות לצלחות, חירוצי אוורור למנועים של מקררים, ידיות אינטגרליות, דלתות עם צירים לפתחי שירות ותאורה נסתרת. קוריאן הוא חומר סטרילי ואנטי בקטריאלי, לכן מאוד מתאים לתעשיות המזון ומוסדות הבריאות. הוא לא נקבובי ולכן אטום לכל נוזל, ומאוד קל לתחזוקה.